Kilimanjaro Safari

Aconcagua

Bli med til Aconcagua i januar / februar 2016.

Dette blir en skikkeleg ekspedisjon i ordets rette forstand. Selv om det ikke er klatring for å nå toppen av Aconcagua, blir det likevel en seriøs fysisk utfordring. Vi gjennomfører denne ekspedisjonen på samme måte som ekspedisjoer til de store 8000-metringene i Himalaya. Aconcagua er nesten 7000 meter høyt, og dermed det høyeste fjellet i verden utenfor Himalaya.

Vi traverserer fjellet på denne ekspedisjonen. Vi går inn Vacas-ruten, som er en fantastisk flott rute, og den gir også en optimal akklimatisering. Fra Vacasruten ser Aconcagua ut som Himalaya! Etter toppstøtet går vi ut Horocones-ruta som er normalruten på Aconcagua.

Vi tar med oss kokk og hjelpere opp til Base Camp slik at vi får slappet skikkeleg av mellom slagene høyere oppe på fjellet. Vi har også med oss lokale guider hele tiden, og noen få bærere som hjelper oss med å etablere leir. Bærerene hjelper oss med å bære telt og fellesutstyr oppover fjellet. Men vi må koke vår egen mat og smelte snø selv i de øverste leirene. Det er tøft fysisk - men til gjengjeld er gleden etter å ha klart det ubeskrivelig.

For ytterligere informasjon eller påmelding, ta kontakt.

Magne Moen
Natur og Utfordring AS

Kilimanjaro

Les mer

Safari

Les mer

Zanzibar

Les mer

Aconcagua

Les mer