Kilimanjaro Safari

Safari

Safarien på turene mine går til Ngorongoro-krateret, kanskje den mest berømte og fantastiske nasjonalparken i hele Afrika. Ngorongoro-krateret er den mest storslåtte og intense safari-opplevelsen du kan oppleve noe sted i verden! Vi tilbyr overnatting i dobbeltrom på Lake Manyara Wildlife Lodge og Ngorongoro Lodge.

Legg merke til at på mine turer så flyr vi med KLM både til og fra Kilimanjaro Airport ved foten av Kilimanjaro. På denne måten slipper vi den ekstremt lange og krevende bussturen mellom Nairobi og Kilimanjaro, som mange arrangører bruker. Å fly til Nairobi er en del rimeligere, men det er en mye mer slitsom tur totalt sett, og det går en hel dag ekstra til buss-transport hver vei.

Les mer her

Arrangøren er medlem av Reisegarantifondet (www.rgf.no). Turen blir arrangert i samsvar med Pakkereiseloven av 1995 og Reisegarantifondet (RGF) sine retningslinjer.

Deltaker skjema Reisevilkår

Vi gjør vårt ytterste for at all informasjon på våre nettsider skal være korrekt, men tar forbehold om feil eller mangler i produktbeskrivelser, priser eller annen informasjon som fremkommer på våre internettsider.

Informasjon om hvilke klær og utstyr som bør være med på denne turen, samt praktiske råd og informasjon, vil bli tilsendt hver enkelt deltaker pr epost ved påmelding / betaling av depositum.

For ytterligere informasjon eller påmelding, ta kontakt.

Magne Moen
Natur og Utfordring AS

Kilimanjaro

Les mer

Safari

Les mer

Zanzibar

Les mer

Aconcagua

Les mer